Familieopstellingen, coaching en traininge
Bergen aan Zee schuim
Beste lezer,

- Even stilte -

Het is een tijdje stil geweest qua posts en nieuwsbrieven. In alle drukte heb ik vooral mijn tijd en aandacht aan de sessies, groepen en uiteraard ook mijn prive gegeven. Het was fijn dat er zoveel aanvragen kwamen. En ook fijn dat er nu weer meer rust en ruimte is.

In alle volheid kan het een uitdaging zijn de stilte bij jezelf te vinden. Wat werkt voor jou? Natuur, sport, meditatie of heel iets anders? Naast deze dingen ga ik zelf graag naar mijn geliefde vriendin in Bergen aan Zee. Elke keer voelt het als een miniretraite. Haar aanwezigheid, het samen een duik in de (ijskoude) zee nemen, de prachtige plek en de inspirerende vrouwencirkels die zij organiseert. Zodra zij open activiteiten organiseert, laat ik het jullie weten.
Bergen aan Zee
Een aantal van jullie kennen ook de ontspanningsvisualisaties waarmee ik vaak een sessies begin. Een van de versies deel ik graag met jullie:

Ontspanningsvisualisatie

En uiteraard blijven deze ook:
5 Tips bij stress
Familieopstellingen
Voor de komende middag op vrijdag 10 juni is er nog plek voor een enkele representant. Zaterdag 9 juli is er nog plek en data na de zomer staan elke maand weer gepland. En individueel kan ook! www.mariekesanders.nl

Opstellingen poppetjes
Leven vanuit Vrouwelijk leiderschap - 24 september 2022

Het accent in deze dag ligt op (familie)opstellingen om aan jouw specifieke vraag te werken. Ter versterking gebruiken we geleide visualisaties en creatieve werkvormen. Door de werkvormen en ieders persoonlijke vraag worden verschillende aspecten van dit thema belicht en bekrachtigd.
Vrouwenkracht Marieke Sanders
"De dag heeft veel in werking gezet bij mij. Ik vond het een mooie en diepgaande dag en kijk er heel goed op terug. Erg prettig om met (krachtige!) vrouwen te zijn en ik vond jouw begeleiding heel kundig en scherp, Marieke. Met scherp bedoel ik dat je meebewoog met ritme/stemming van de groep en daar heel flexibel mee omging. Dat vond ik positief en daardoor kon ik ook loslaten, met het idee dat wat aan bod zou moeten komen ook wel zou komen. Dat voelde voor mij beter dan een vaststaand programma. Oh, en de locatie vind ik top! De kaart met lieve woorden van iedereen staat op een plankje in mijn kamer en ik verbind me er nog geregeld mee.​"

Ben je ook benieuwd naar deze dag en eerdere ervaringen? Kijk op Leven vanuit Vrouwelijk Leiderschap.
Trainingen persoonlijke ontwikkeling
De diverse trainingen lopen weer. Waar wil jij je in ontwikkelen?
Neem een kijkje op Anker & Kompas voor Effectief communiceren, Persoonlijke kracht via NLP, Persoonlijke Veerkracht, Leiderschap met Open Vizier, Coachend Leiderschap, Leidinggeven aan Veranderingen en Trauma in Organisaties.
En vanaf juli op onze fijne nieuwe lokatie in Bilthoven!
Individuele begeleiding
Ook individueel kan je een (eenmalige) opstelling doen. Of je kunt kiezen voor een of meerdere coachingsessies. Ik maak gebruik van creatieve werkvormen en systemisch werken (opstellingen), gecombineerd met meer reguliere coachingvormen. Zo kun je alles wat je tot je beschikking hebt gebruiken en je doel gemakkelijker bereiken. Voor meer informatie of een (vrijblijvend) gesprek, kan je me bellen op 06-28565725 of kan je me mailen op dit adres!
Bij blijven?
Actuele info, korte blogs en artikelen? Like op Facebook mijn Marieke Sanders coaching pagina zodat je op de hoogte blijft of volg me op Linked-inn.
Heel fijne tijd met mooie Hemelvaartdagen en graag tot later!

Hartegroet,
Marieke
LogoMariekeSanders2021
facebook linkedin 
Email Marketing Powered by MailPoet