Individuele familieopstellingen

Familieopstellingen laten zien wat er op een dieperliggende laag speelt. Heb jij het gevoel vast te lopen? Ben je jezelf kwijt? Ervaar je ‘gedoe’ met mensen om je heen? Kom je er niet uit en weet je niet hoe je verder moet? Een familieopstelling kan je een stap verder brengen.

Individueel of in een groep

Een familieopstelling kan plaatsvinden in groepsverband of individueel. Mensen kiezen voor een individuele opstelling als ze zich 1 op 1 meer op hun gemak of vertrouwder voelen, of omdat het beter bij ze past qua vorm of tijdstip. Bij een individuele opstelling zijn er geen andere mensen aanwezig dan ik als begeleider en 1 of 2 vraagstellers. Wil je een individuele vraag uitwerken? Dan kom je alleen. Wil je een gezamenlijke vraag uitwerken over je relatie of het ouderschap? Dan kom je samen met je partner.

Hoe verloopt een individuele opstelling?

De opstelling start met een kort gesprek over de vraag. In dit gesprek wordt de vraag ook uitgesproken. Ik vraag om feitelijke informatie, de opstelling zelf doet het werk. We gaan vervolgens aan de slag en geven matten of andere voorwerpen, die symbool staan voor personen of thema’s, een plek in de praktijkruimte. Wat voel je als je op een bepaalde plek staat? Welke plek zorgt voor een betere balans, meer vrijheid, rust, kracht en liefde? Ik begeleid je om in de opstelling stappen te zetten om dit te bereiken. Vaak wordt deze manier van opstellen als zeer intens en to-the-point ervaren.

Is een familieopstelling geschikt voor mijn vraag?

Wil je weten wat een familieopstelling kan opleveren? En welke vragen of thema’s geschikt zijn om op te stellen? Hierover lees je meer bij de algemene uitleg over familieopstellingen. Je kunt natuurlijk altijd contact met me opnemen om jouw vraag aan me voor te leggen.

Kosten van familieopstellingen

Het tarief voor een opstelling zowel individueel als in een groep is € 175,-. Een individuele opstelling duurt ca 1,75 uur. Iedereen die een eigen opstelling heeft gedaan, is welkom om een keer als representant tijdens een opstellingenmiddag aan te sluiten (inclusief bij je opstelling).

Heb je het gevoel dat een familieopstelling je een stap verder kan brengen?

Je bent van harte welkom in mijn praktijk in Groenekan/De Bilt, vlakbij Utrecht. Bel of mail me voor een eerste kennismaking.

Reacties zijn gesloten.