Familieopstellingen in een groep

Familieopstellingen laten zien wat er op een dieperliggende laag speelt. Heb jij het gevoel vast te lopen? Ben je jezelf kwijt? Ervaar je ‘gedoe’ met mensen om je heen? Kom je er niet uit en weet je niet hoe je verder moet? Een familieopstelling kan je een stap verder brengen.

Hoe verloopt een familieopstelling in een groep?

Je kunt in een groepsopstelling deelnemen als vraagsteller of als representant/ toeschouwer. De familieopstelling start met een kort gesprek over de vraag. Daarna besluiten we wat er wordt opgesteld. Vaak zullen dat personen zijn, bijvoorbeeld familieleden. Ook komt het voor dat er thema’s of dingen worden opgesteld. Bijvoorbeeld een ziekte of een huis.

De vraagsteller kiest mensen uit de groep die de rol van representant op zich nemen. Word jij gekozen als representant? Dan zul je merken dat je automatisch meelift op de energie van de opstelling. Je hoeft niks te weten. Je geeft aan wat je voelt en daar werken we mee.

Is een familieopstelling geschikt voor mijn vraag?

Wil je weten wat een familieopstelling kan opleveren? En welke vragen of thema’s geschikt zijn om op te stellen? Hierover lees je meer bij de uitleg over familieopstellingen. Je kunt natuurlijk altijd contact met me opnemen om jouw vraag aan me voor te leggen.

Workshop familieopstellingen in De Bilt/Bilthoven

Elke maand begeleid ik opstellingen in groepsverband in een workshop familieopstellingen op een vrijdag- of zaterdagmiddag. De groep bestaat uit ca. 10 - 15 deelnemers. Zo blijft de sfeer ook veilig en intiem. Tijdens een middag begeleid ik 3 opstellingen  (13.30- ca 18.00 uur).

Volgende workshop familieopstellingen 13.30 - ca 18.00 uur

Kosten per persoon, inclusief koffie, thee en lekkers

  • Toeschouwer/ representant: € 35,00 p.p.
  • Vraagsteller: € 175,00 p.p.

Heb je het gevoel dat een familieopstelling je een stap verder kan brengen?

Je bent van harte welkom. Meld je aan voor de eerstvolgende workshop familieopstellingen of  neem contact met me op voor een eerste kennismaking.

Reacties zijn gesloten.