Coaching: samen aan de slag met jouw vraag

In individuele coaching richt ik me op wat jij wilt bereiken. Dit kan een persoonlijk of zakelijk doel zijn. Wil jij je kwaliteiten beter benutten? Meer zelfvertrouwen krijgen? Lekkerder in je vel zitten? Beter omgaan met emoties? Samen gaan we aan de slag met jouw vraag.

Vragen die ik regelmatig hoor van cliënten:

  • Waarom doe ik niet wat ik wil?
  • Hoe krijg ik meer rust of energie?
  • Hoe vind ik weer zingeving?
  • Hoe kan ik met zelfvertrouwen mezelf zijn?
  • Hoe verbeter ik (werk of privé) relaties?

Je hoeft in het leven niet alles alleen te doen

Toch is het vaak onze eerste neiging: problemen alleen oplossen. Terwijl het zo goed kan helpen als iemand met aandacht naar je luistert, je de juiste vragen stelt en je methodes aanreikt om ermee te werken. Wat heb jij nodig om een stap te maken in jouw persoonlijke ontwikkeling? Als coach ga ik samen met jou hiernaar op zoek.

Wil je zelf al aan de slag?

Verschillende werkvormen

Als je jouw problemen met je hoofd had kunnen oplossen, had je dat al lang gedaan. Ik maak in de coaching daarom gebruik van werkvormen die jouw hart, hoofd en handen verbinden. We voeren gesprekken om je meer inzicht te geven. En we kunnen er ook voor kiezen om te werken met:

Systemische coaching of (familie)opstellingen

In systemische coaching gaat het om jou in relatie tot anderen en de wereld om je heen. Je bent als mens onderdeel van verschillende systemen. Familieleden, collega’s, partners, vrienden, ze confronteren je met jezelf en dat is zowel mooi als pijnlijk. Om hier een stap in te maken zet ik individuele familieopstellingen in als onderdeel van de coaching.

Creatieve coaching

Creativiteit werkt heel krachtig in coaching, zowel creërend als in contact met de onbewuste lagen van wijsheid en knelpunten. Symbolen zijn de taal van het onbewuste. Door te tekenen, schrijven of beeldmateriaal te verzamelen, ga je letterlijk aan de slag met jouw doel. Het leuke is dat het niet ‘mooi’ hoeft te zijn. Je laat je intuïtie het werk doen en dat is altijd mooi.

NLP coaching

Met NLP krijg je snel meer grip op je leven, je emoties en je gedrag. Weet jij waarom je doet wat je doet? Waarom je denkt wat je denkt? En waarom je voelt wat je voelt? Als jij hier bewust toegang tot hebt, dan kun je het voor je laten werken, zodat het je brengt waar jij echt op uit bent.

Relatie coaching

Juist waar we elkaar vinden in liefde, kunnen we elkaar zo diep raken en met elkaar in de clinch liggen. In de begeleiding van relatievraagstukken maak ik veel gebruik van systemische werkvormen om de dynamieken helder te krijgen en de verbinding tussen elkaar te versterken zodat de liefde en energie weer kan stromen. Je kan samen of alleen komen voor relatievragen.

 

  

 

Vrij en in verbinding jezelf zijn

 

Ben jij toe aan een volgende stap in jouw ontwikkeling?

Neem dan contact met me op voor een kennismaking. Samen gaan we op zoek naar de vorm die het beste bij jou past. Je bent van harte welkom in mijn praktijk in Groenekan, een dorpje in gemeente De Bilt, vlakbij Utrecht. Bel of mail me voor een afspraak of een eerste kennismaking.

De kosten van coaching

Mijn uitgangspunt is kortdurende begeleiding. Afhankelijk van jouw vraag is dat 1 (familie)opstelling of 3 tot 10 sessies.

Individuele coaching

(particulier - om het beter toegankelijk te maken liggen deze tarieven lager)

Sessie € 110,- (1-1,25 uur)

Sessie koppels € 175,- (1,75 uur)

Individuele opstelling (ook voor gezamenlijke relatievraag)

Sessie € 175,- (1,75 uur)

Zakelijk

Sessie € 150,-  excl. btw (1-1,25 uur)

Neem contact met me op voor een offerte op maat.

Reacties zijn gesloten.