Leven vanuit vrouwelijk leiderschap

Als je in verbinding zou zijn met jezelf, je kracht en je kwaliteiten, hoe zou je leven er dan uitzien?

Stel je voor: je trekt dingen aan in plaats van hard te werken. Je ervaart rust, liefde en verbinding. Vanuit wie je van nature bent, geef je vorm aan je leven, je werk en je relaties.

Als vrouw beschik je van nature over leiderschapskwaliteiten als verbinden, empathie, kwetsbaarheid en zorg dragen voor elkaar. Mooie en fijne kwaliteiten die ook heel nodig zijn. Velen van ons zijn doorgeschoten in ons aanpassen of hebben geleerd meer mannelijke kwaliteiten in te zetten als doorzetten, wilskracht en resultaatgerichtheid. Dat heeft je waarschijnlijk veel gebracht, maar vast ook energie, plezier en liefde gekost.

Misschien herken je jezelf hier wel in:

  • Ik neem te veel op mijn schouders, ben bezig alle ballen hoog te houden.
  • Ik pas me te veel aan en wil het graag goed doen.
  • Ik zet mijn mannelijke kwaliteiten te veel in en voel de druk om te presteren.
  • Ik word hard en kritisch.
  • Ik leef meer vanuit mijn hoofd dan vanuit mijn gevoel.
  • Ik luister naar de kritische stemmen in mijn hoofd die me ondermijnen.
  • Ik geef veel en heb het gevoel me niet genoeg te kunnen opladen.

Zonde van je energie, liefde en plezier!

Je voelt je in beslag genomen door de drukte van de dag. Je probeert alles zo goed mogelijk te doen, maar voelt je toch tekortschieten. Misschien gaat er zelf een leuke baan of opdracht aan je neus voorbij omdat je jezelf niet genoeg hebt laten zien.

Verbind je weer met je vrouwelijke kracht.

Stel je voor dat je jouw doelen in het leven in rust en liefde vormgeeft. Dat je je weer verbindt met je vrouwenkracht, zodat je je eigen leiderschap kunt vergroten. Dat je mensen aantrekt die je verrijken. En dat je zo vanuit verbinding met jezelf leeft, werkt en in relatie bent.

Wat gaan we doen?

Het accent in deze dag licht op het systemisch werken. Familieopstellingen zetten we in om aan jouw specifieke vraag te werken. Ter versterking gebruiken we geleide visualisaties en creatieve werkvormen. Iedere vrouw kan dan ook met haar vraag rondom dit thema aan de slag. Door jullie persoonlijke vragen worden verschillende aspecten van dit thema belicht en bekrachtigd.

Datum: 29 juni 2019, 10.00-17.00 uur  of   28 september 2019, 10.00-17.00 uur.
Locatie: Bilthoven (op loopafstand van het station).
Kosten: € 155,- inclusief biologische lunch.
Groep: maximaal 8 vrouwen.

Erbij zijn?

Meld je dan snel aan, 29 juni is al weer bijna vol. Heb je wel interesse maar kan je niet op deze datum? Laat het me even weten.

Reageren is niet mogelijk