Leven vanuit vrouwelijk leiderschap

Als je in verbinding zou zijn met jezelf, je kracht en je kwaliteiten, hoe zou je leven er dan uitzien?

Stel je voor: je trekt dingen aan in plaats van hard te werken. Je ervaart rust, liefde en verbinding. Vanuit wie je van nature bent, geef je vorm aan je leven, je werk en je relaties.

Als vrouw beschik je van nature over leiderschapskwaliteiten als verbinden, empathie, kwetsbaarheid en zorg dragen voor elkaar. Mooie en fijne kwaliteiten die ook heel nodig zijn. Velen van ons zijn doorgeschoten in ons aanpassen of hebben geleerd meer mannelijke kwaliteiten in te zetten als doorzetten, wilskracht en resultaatgerichtheid. Dat heeft je waarschijnlijk veel gebracht, maar vast ook energie, plezier en liefde gekost.

Misschien herken je jezelf hier wel in:

  • Ik neem te veel op mijn schouders, ben bezig alle ballen hoog te houden.
  • Ik pas me te veel aan en wil het graag goed doen.
  • Ik zet mijn mannelijke kwaliteiten te veel in en voel de druk om te presteren.
  • Ik word hard en kritisch.
  • Ik leef meer vanuit mijn hoofd dan vanuit mijn gevoel.
  • Ik luister naar de kritische stemmen in mijn hoofd die me ondermijnen.
  • Ik geef veel en heb het gevoel me niet genoeg te kunnen opladen.

Zonde van je energie, liefde en plezier!

Je voelt je in beslag genomen door de drukte van de dag. Je probeert alles zo goed mogelijk te doen, maar voelt je toch tekortschieten. Misschien gaat er zelf een leuke baan of opdracht aan je neus voorbij omdat je jezelf niet genoeg hebt laten zien.

Verbind je weer met je vrouwelijke kracht.

Stel je voor dat je jouw doelen in het leven in rust en liefde vormgeeft. Dat je je weer verbindt met je vrouwenkracht, zodat je je eigen leiderschap kunt vergroten. Dat je mensen aantrekt die je verrijken. En dat je zo vanuit verbinding met jezelf leeft, werkt en in relatie bent.

Wat gaan we doen?

Het accent in deze dag ligt op het systemisch werken. Familieopstellingen zetten we in om aan jouw specifieke vraag te werken. Ter versterking gebruiken we geleide visualisaties en creatieve werkvormen. Iedere vrouw kan dan ook met haar vraag rondom dit thema aan de slag. Door jullie persoonlijke vragen worden verschillende aspecten van dit thema belicht en bekrachtigd.

Datum: 25 maart 2023, 10.00-17.00 uur
Locatie: Bilthoven (op loopafstand van het station).
Kosten: € 175,- p.p. inclusief biologische lunch (particulier incl. btw, zakelijke excl. btw)
Groep: maximaal 6 a 8 vrouwen.

Ervaringen

"De dag heeft veel in werking gezet bij mij. Ik vond het een mooie en diepgaande dag en kijk er heel goed op terug. Erg prettig om met (krachtige!) vrouwen te zijn en ik vond jouw begeleiding heel kundig en scherp, Marieke. Met scherp bedoel ik dat je meebewoog met ritme/stemming van de groep en daar heel flexibel mee omging. Dat vond ik positief en daardoor kon ik ook loslaten, met het idee dat wat aan bod zou moeten komen ook wel zou komen. Dat voelde voor mij beter dan een vaststaand programma. Oh, en de locatie vind ik top! De kaart met lieve woorden van iedereen staat op een plankje in mijn kamer en ik verbind me er nog geregeld mee.​"

"Voordat ik me inschreef voor de dag van 'Leven vanuit vrouwelijk leiderschap' had ik Marieke al één keer ontmoet tijdens een persoonlijke familie opstelling. Omdat ik zelf al 12 jaar in de zorg en hulpverlening werk, ben ik erg gevoelig en ook kritisch, voor/naar het 'type mens achter het werk'. Iemand kan zijn werk nog zo goed doen, wanneer ik geen 'hart contact' voel ben ik snel afgehaakt. De oprechtheid waarmee de ander mij benadert en tevens de kwetsbaarheid, nodigt mij ook uit om mezelf te zijn. En precies dát vind ik zo fijn bij Marieke. Er mag zijn wat er is, zonder opsmuk. Pretentieloos dus. Daarom schreef ik me, na de familie opstelling, gelijk in voor de dag van Leven vanuit vrouwelijk leiderschap. En die dag was een groot kado aan mezelf. Met verschillende vrouwen onderzoeken, kijken en leren over mijzelf, heeft me veel gegeven. Iedereen krijgt te maken met uitdagingen in haar leven. Marieke krijgt het voor elkaar om mij dusdanig op mijn gemak te stellen dat ik mijn kwetsbare kanten kon voelen, kon uitspreken en zelfs omarmen. Zonder moeite, ik voelde wat er was, omdat de ruimte er voor was. Vooral een stille ruimte waarin ik mocht ervaren en onderzoeken en waarbij Marieke me bij de hand nam wanneer nodig en mij ook met rust liet wanneer dat zij voelde dat dat moest. En dat klopte. " Anne, 42

"Een mooie en intensieve dag over wat je tegen houdt en/of wat je nodig hebt om als vrouw te leven vanuit vrouwelijk leiderschap. Marieke bouwt de dag op door afwisselend gebruik te maken van uiteenlopende werkvormen, zowel creatief als systemisch. Door de dag heen is er tijd om met de andere vrouwen uit te wisselen waar je tegen aan loopt om als vrouw in je kracht te staan. De lunch was heerlijk en een ontspannen break van de dag. Voor mij was het een hernieuwde vertrekpunt in mijn zoektocht naar vrouwelijk leiderschap. Wanneer je serieus op zoek wilt gaan naar de vrouwelijke leider in je vrouw-zijn, dan is deze dag een cadeautje die je jezelf mag gunnen." Agnes, 52

Erbij zijn?

Meld je dan snel aan. Heb je wel interesse maar kan je niet op deze datum? Laat het me even weten.

Reacties zijn gesloten.