Over Marieke Sanders

Met veel liefde en plezier heb ik ruim 20 jaar geleden van trainen en coachen mijn werk gemaakt. Als tiener hield de vraag “Hoe word je wie je bent, hoe wordt je gevormd?” me al bezig. Ik zag dat verschillende mensen in dezelfde situatie zich anders ontwikkelden en anders met dingen omgingen. Heb je er dan een keuze in? Hoe doe je dat? En hoe wil je zijn? Deze fascinatie en liefde voor mensen heeft gemaakt dat ik mensen ben gaan begeleiden om in vrijheid en verbinding hun unieke zelf te zijn.

Verbinding is de kern van waaruit ik werk

In coachingsessies, familieopstellingen en in mijn trainingen ben ik met jou op zoek naar hoe jij je kunt verbinden. Verbinding met jezelf, met jouw kwaliteiten, met jouw gevoel en verstand, met jouw passie, zingeving, levensenergie en levensvreugde. En ook hoe je je van hieruit kunt verbinden met de mensen en de wereld om je heen.

Ik ben doortastend en als het nodig is liefdevol confronterend. Mijn aanpak is warm, persoonlijk en tot in de kern.

Mijn werk als coach houdt mij in beweging

Mijn werk met mensen die in beweging en ontwikkeling zijn, houdt mij zelf ook gefocust op het doorzien van mijn eigen overtuigingen en patronen. Zo blijf ik mezelf ontwikkelen. Ook door uitwisseling met collega’s, intervisie en nieuwe opleidingen. Dit heeft ook een positieve invloed op mijn gezin: mijn man en twee prachtige dochters. Door mijn werk als coach kan ik mijn passie en volle potentieel inzetten. Met mijn unieke capaciteiten draag ik zo mijn steentje bij aan deze wereld.

Ik heb altijd met mensen gewerkt

Voordat ik startte met mijn praktijk, hield ik me bezig met training en coaching, organisatieverandering, loopbaanbegeleiding en persoonlijke ontwikkeling bij een aantal grote (human resource) bedrijven. Sinds mijn begin 20e heb ik zelf veel training en opleiding gevolgd op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. De  afgelopen jaren heb ik daarbij verschillende beroepsopleidingen gevolgd:

Kennis en ervaring opdoen door het volgen van opleidingen, seminars en het lezen van vakliteratuur, inspireert mij en draagt bij aan mijn eigen ontwikkeling.  En in combinatie met mijn levenservaring, intuïtie en creativiteit verrijkt het mijn begeleiding.

Wat is jouw droom? Wat wil je werkelijk? En wil je hiermee aan de slag?

Misschien is dit wel het moment om contact met me op te nemen. Je bent welkom in mijn praktijk. Je bent van harte welkom in mijn praktijk in De Bilt, vlakbij Utrecht. Bel of mail me voor een eerste kennismaking

Reacties zijn gesloten.