Trainingen

Een van mijn eerste aandachtspunten in elke training is het creëren van een open sfeer. Binnen zo’n veilige sfeer kan iedereen aan zijn of haar eigen leerdoel werken en elkaar tot steun zijn. Het is mooi om te zien met welke vragen en patronen deelnemers starten en hoe zij daar gaandeweg verandering in brengen. Aan de slag gaan met een groep inspireert mij dan ook elke keer weer.

Training leidinggeven in tijden van organisatieveranderingen

Veranderen is moeilijk. Voor organisaties en voor de mensen die er werken. Je zult je medewerkers mee moeten krijgen. Maar hoe doe je dat? Welke positie neem je in? En hoe versterk je de ander? Hoe breng je slecht nieuws met respect voor de ander? In deze training leer je wat er met mensen gebeurt als ze met een ongevraagde verandering geconfronteerd worden. Je leert welk proces zij doorlopen en welke emoties daarbij horen. Je krijgt handvaten om hiermee om te gaan.
Neem contact met me op om de mogelijkheden door te spreken.

Training effectief Communiceren

Je wilt duidelijk en respectvol je mening verwoorden. Helder communiceren met een boodschap die begrepen én goed ontvangen wordt. Want je beseft dat je daarmee zowel zakelijk als privé meer bereikt. Gelukkig is dat te leren. De training Effectief Communiceren leert je in drie dagen de belangrijkste elementen van het communiceren met andere mensen. Ik geef deze training in samenwerking met Anker & Kompas.
Meer informatie over de training Effectief Communiceren

Training persoonlijke Kracht via NLP

Zou je soms krachtiger willen optreden of meer voor jezelf opkomen? Op een manier die bij jou past, doelgerichter en zonder stress? Stel je eens voor wat het je zal opleveren als je daarvoor de juiste aanpak kent. De training Persoonlijke Kracht via NLP leert je steviger in je schoenen staan, door de belangrijkste principes vanuit NLP toe te passen. Ik geef deze training in samenwerking met Anker & Kompas.
Meer informatie over de training Persoonlijke Kracht via NLP

Op zoek naar een andere training?

Ben je op zoek naar een training voor jouw bedrijf op het gebied van persoonlijke ontwikkeling of loopbaanbegeleiding? Ik kom graag langs om hierover van gedachten te wisselen. Ik geef bijvoorbeeld trainingen zelfanalyse, communicatie, assertiviteit en persoonlijke effectiviteit.
Neem contact met me op om de mogelijkheden door te spreken.

Reacties zijn gesloten.